100 keinoa

Kannattavuus ja tuloksentekokyky ovat yritystoiminnan perimmäisiä syitä. Molemmat syntyvät tekemisinen kautta, lukemattomissa pienissä ja suurissa päätöksissä ja niitä seuraavissa toimenpiteissä.
Ota näistä neuvoista vaari!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yli 100 keinoa kannattavuuden parantamiseen 1

Erkki J. Anttila
ISBN: 978-952-5747-00-3
1. painos
Kierreselkä, 214 s.
Hinta: 36 e + alv (8 %)
» Tilaa kirja

Kirja antaa konkreettisia ja rahanarvoisia neuvoja siitä,  miten tulosta voidaan helposti parantaa. Kirja perustuu yli 1000 organisaation toteuttamiin tuloksellisiin kehitystoimiin.

Tavoitteena on tunnistaa juuri sinun organisaatiollesi merkittäviä kehityskohteita, jotka lisäävät tulosta, kilpailukykyä tai työtyytyväisyyttä nopeasti - jopa heti samana päivänä kun ne otetaan käyttöön - näinkin on tapahtunut esimerkkiyrityksissä.

Kirjaa ei ole pakko lukea kerralla kannesta kanteen, vaan sitä voi käydä läpi aiheittain aukeama kerrallaan, vapaassa järjestyksessä. Jokainen löytää sisällysluettelon perusteella itseään kiinnostavia aiheita. 

Kirja soveltuu hyvin myös ryhmätyöskentelyyn, jolloin sitä voidaan käydä läpi pareittain tai tiimeittäin. Oma kirja kannattaa ostaa organisaation kaikille esimiehille ja luottamushenkilöille, jopa koko henkilökunnalle ja organisoida oppiminen ja muutokset. 

Muista, että sovitut toimenpiteet pitää myös toteuttaa! Muuten on turha jatkaa lukemista. 

Organisaation tulos ja työhyvinvointi paranevat väistämättä, kun keinot otetaan käyttöön.


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittaja on tekn.tri, kauppat.maist Erkki J. Anttila, joka on toiminut 17 vuoden ajan Tampereen teknillisessä yliopistossa yritystalouden alan laajojen tutkimushankkeiden vetäjänä sekä luennoitsijana. Tutkimushankkeita ovat rahoittaneet yli 100 suomalaista huippuyritystä ja TEKES.

Kansainväliset konferenssiesitelmät ovat käsitelleet asiakaslähtöistä tuotekehitystä, palvelujen laadun parantamista sekä verkostojen yhteistyön kehittämistä.

Lisäksi Anttila on toiminut yrittäjien ja johtajien kouluttajana 10 EU-maassa;  Suomessa mm. Edutechissa, Dipolissa, Helsingin, Tampereen ja Turun yliopistoissa sekä Turun ja Helsingin kauppakorkeakouluissa.

Anttila on toiminut yrityskonsulttina yli 500:ssä yrityksessä; lähinnä pk-yrityksissä hyvin monilla toimialoilla mutta myös esim YIT:ssä ja Rautaruukissa.

Seuraavassa muutamia kommentteja kirjoittajasta ja hänen opeistaan:

"Jokaisen yrityksen tulisi pysähtyä tarkistamaan nykytilanne säännöllisin välein, koska yritys muuttuu ja toimintaympäristö muuttuu . Pitää varmistaa, että muututaan oikeaan suuntaan.  Erkin avustuksella olemme löytäneet selkeitä parannuskohteita, joiden kuntoon laittaminen on parantanut toimintaamme ja työtyytyväisyyttämme."
Toimitusjohtaja Kari Sirén, Sähkötekniikka Oy, www.sahkotekniikka.fi

"Erkin tyyli mennä suoraan ongelman ytimeen on erittäin toimiva ratkaisu. Kaiken kiireen keskellä emme voi irrottautua pitkiksi ajoiksi kehittämään toimintaamme, vaan aikaa on käytettävä silloin kun muu työskentely sen sallii. Kehittämisohjelman toimenpiteiden jälkeen olemme uudella tasolla menossa eteenpäin."
Toimitusjohtaja Ari Selander,Viestintätoimisto Selander & Co Oy, www.viestintaselander.fi

Tilaa kirja >> Takaisin